Učitavanje...
O Nama

MEDEX

Metalna i tekstilna galanterija MEDEX počela je s radom 1984 g. kada je bila 'Domaća radinost' u vlasništvu Kate Medved. Proizvodni program uglavnom se sastojao od tekstilne galanterije (zastori za vagone, traktorska sjedala, zastave i sl.).

Kupnjom linije za proizvodnju ambalažnih spojnica 1986 g. proširuje se proizvodni program. Nakon toga proširivanje proizvodnog programa metalnog dijela nastavlja se investicijom u alate za izradu kotačića koji se koriste u proizvodnji tapeciranog namještaja. 'Domaća radinost' kao takva upošljava uži dio obitelji i uspješno školuje troje djece.

1997 g. ponovo počinje s intenzivnijim radom te razvija proizvodni program okova za tapecirani namještaj (škare, razvlačni mehanizmi, kutnici ...) U listopadu 2000 g. 'Domaća radinost' prelazi u obrt metalne i tekstilne galanterije MEDEX. Vlasništvo preuzima Ivan Medved te uz članove obitelji upošljava dva, a ubrzo još četiri djelatnika.

MEDEX

40

Godina
Iskustva

Na natječaju 2002 g. kupuje proizvodni pogon i zemljište u Starom Slatiniku na 4100 m2 gdje nakon obnove prostorija pogona i uređenja okoliša, iz vlastitog proračuna, preseljava proizvodnju. Danas MEDEX uz članove obitelji upošljava 20 djelatnika. Proizvodni program se stalno proširuje, a proizvodnja, obilaskom svjetskih i domaćih sajmova, stalno napreduje i usavršava. MEDEX-ova proizvodnja je prilagođena tržištu i promjeni trendova.

O PROIZVODIMA
Osnovni materijal koji koristimo kod izrade svih naših proizvoda je kvalitetan čelik. Početak dobrog proizvoda je dobar materijal koji udovoljava svim zahtjevima - čvrstoće, trajnosti, kvalitete. Upravo zbog toga kvaliteta naših proizvoda počinje odabirom kvalitetnih sirovina i materijala. Svi metalni elementi su izrađeni iz čeličnog lima, ili iz čelične cijevi, koja je dobivena iz hladno valjane čelične trake kvalitete St-37. Plastični dijelovi, poput završnih i regulirajućih čepova, su izrađeni od polietilena visoke gustoće - PEHD.Tehnološki smo opremljeni za sve potrebne operacije u proizvodnji od sirovog materijala do gotovog proizvoda.

Kontrola kvalitete je integralan dio našeg procesa proizvodnje, i ponosimo se stalnom visokom razinom kvalitete naših proizvoda. Obrada materijala se vrši na CNC kompjuterski kontroliranim strojevima, koji osiguravaju veliku preciznost i garanciju mjera za svaki proizvod. Na kraju procesa proizvodnje metalni dijelovi se zaštićuju bojenjem u epoksi poliesterski prah, te su zapečeni kako bi se dobio završni zaštitni sloj, tzv. plastifikacija. Na izboru imate više boja, od kojih su standardne aluminij/siva, te crna boja. Po zahtjevu i dogovoru moguće je izraditi sve naše proizvode u širokoj paleti dostupnih boja - RAL boje, a sve informacije se mogu dobiti na naš broj telefona naveden na web stranici KONTAKT.

 • MEDEX Proizvodnja danas

  CNC REZANJE I PROBIJANJE LIMOVA

  CNC REZANJE CIJEVI

  CNC SAVIJENJE CIJEVI

  CNC SAVIJANJE ŽICE (DO 12 mm)

  STROJNA OBRADA

  ROBOTSKO ZAVARIVANJE

  CNC SAVIJANJE LIMOVA

  PLASTIFIKACIJA METALA EURO 90

  CAD/CAM CRTANJE I PROGRAMIRANJE

NARUČIVANJE
Moguća je izrada metalnih konstrukcija i proizvoda raznih namjena po mjeri kupca. Za sve detalje naručivanja naših postojećih proizvoda, kao i proizvoda po mjeri, slobodno se obratite na brojeve telefona i e-mail koji se nalazi na web stranici KONTAKT.

MEDEX