Učitavanje...

Tvrtka Medex postala ponosni nositelj A Certifikata bonitetne izvrsnosti


S ponosom Vas možemo obavijestit da smo postali nositelj A Certifikata bonitetne izvrsnosti i to na području čitave Europe! Tako smo postali tvrtka koja pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj. Sve ovo možemo zahvaliti stalnim ulaganjem u modernizaciju naših proizvoda, transparentnim poslovanjem, lojalnosti prema našim kupcima te usmjerenosti prema kvaliteti najviše razine.

U nastavku Vam donosimo pismo u cijelosti u kojem smo obaviješteni da smo postali ponosni nositelj A Certifikata bonitetne izvrsnosti:

Poštovani gospodine Medved,

čestitamo Vam na velikom postignuću. Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima u 2013. godini, Vaša je tvrtka zadovoljila stroge financijsko-analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te stekla pravo postati nositeljem A Certifikata bonitetne izvrsnosti.

Vaša tvrtka pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, a biti nositeljem Certifikata znači da ste siguran, ugledan i poželjan partner. Certifikat dodjeljuje Bisnode, vodeći europski ponuđač poslovnih informacija u Hrvatskoj, na tržištu prisutan kroz portale Poslovna.hr, Boniteti.hr te WLW.